Blero e injoron Afronën në imazhin e fundit, ky është veprimi i këngëtarit

 Blero e injoron Afronën në imazhin e fundit, ky është veprimi i këngëtarit

Afrona ndan një moment kur Blero është nervoz.

Afrona dhe Blero janë ndër çiftet më të komentuar në mediat rozë.

Me postime të ndryshme në rrjete sociale, dyshja gjithmonë kalojnë në lajm.

Pasi që shume herë shfaqen të lumtur dhe në mënyrë të veçantë, ky imazh reflekton ndryshe nga çifti, shkruan Kosovarja.

Është Blero ai i cili vërehet më serioz përballë gruas.

Sigurisht, ky është vetëm nje moment që kane shkrepur imazh dyshja në fjalë.