Arta Nitaj ,dikur dhe sot -NEUTRAL

 Arta Nitaj ,dikur dhe sot -NEUTRAL

 

Aktorja e njohur Arta Nitaj vazhdimisht shihet në fotografitë më provokuese të mundshme, duke shfaqur format e trupit në veshjet e ngushta dhe që zbulojnë mjaft shumë nga trupi i saj.

Arta Nitaj përkujdeset që gjithmonë të jetë sa më e rregulluar dhe më në formë. Por, duket se vetëm kujdesi i madh për trupin dhe fitnesi të mos mjaftojnë për fotomodelen që ajo të jetë në superformë.

Arta duket se përveç në fytyrë, ka ndërhyrë edhe në trup, me anë të operacioneve plastike. Një fotografi dëshmon se ajo ka ndërhyrë për të zmadhuar gjoksin. Në foton që kemi bërë krahasim, vërehet qartë se ajo vetëm pak vite më parë e kishte gjoksin të rrafshët dhe aspak ashtu si i duket sot.